Twello, 5 april 2005

PERSBERICHT

Heb jij al wat te doen in de MEI VAKANTIE?
Denk aan de Rabobank Mountainbike Kidsdag!

Twello. Onder het motto 'Sporten doen we allemaal' wordt op initiatief van Jan Mulder (jeugd- en jongerenmedewerker van de gemeente Voorst) op dinsdag 3 mei a.s. opnieuw een mountainbikedag voor de jeugd georganiseerd rondom Bussloo.
Rabobank Gemeente Voorst is hoofdsponsor van deze dag.
Wat er op het sportieve programma staat zijn behendigheidsoefeningen op een uitgezet parcours, parcours verkenning en niet te vergeten cross country. Denk eraan je conditie en vaardigheid wordt op de proef gesteld.

Ben je tussen de 10 en 16 jaar dan kun je deelnemen; met of zonder een lichamelijke of een psychische beperking. Het is belangrijk dat jij je vooraf aanmeldt, zodat een groepsindeling kan worden gemaakt en zonodig een speciaal op jouw afgestemde fiets kan worden geregeld. Bovendien zorgt een groepsindeling ervoor dat iedereen aan bod komt! Aarzel niet langer en meld je via email aan bij Jan Mulder. Deelname is gratis!!
Het emailadres is: j.mulder@voorst.nl. Zet in je mail: je naam, adres, telefoonnummer, leeftijd, geslacht en of jij een beperking hebt. Je ontvangt ongeveer een week van tevoren een bevestigingsmail met daarop de tijd dat je op Bussloo wordt verwacht. Natuurlijk kun jij je ook op de dag zelf aanmelden. Maar dan moet je 2,- euro betalen en bestaat er het risico dat je moet wachten totdat een fiets beschikbaar komt.
Wat moet ik aan vraag jij je misschien af. Het is niet strikt noodzakelijk om sportkleding te dragen. Maar heb je een specifieke fietsuitrusting trek deze dan aan. Maar met een lekker zittende outfit kun je ook uit de voeten. Sportschoenen zijn wel een must. Heb je een fietshelm neem deze dan mee, want zonder helm is het verboden deel te nemen. Heb je geen helm. Ook geen probleem, dan hebben wij een helm voor jou beschikbaar. Denk er aan! Meedoen is op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor schade die door deelname aan deze activiteit wordt veroorzaakt.

_________________________________________________________________________

Voor meer informatie
Jan Mulder
Jeugd- en sportmedewerker gemeente Voorst
Email: j.mulder@voorst.nl
Tel.: 06-24634755
Of 0571-279294