ALS ZIEN EEN PROBLEEM IS…
MAAR U GEWOON ‘SPORTIEF’ WILT FIETSEN…

Neem dan deel aan één van de tandemfietsdagen van Visio Oost-Nederland. Hierbij kunnen slechtziende en blinde mensen in een kleine groep kosteloos kennismaken met het fietsen op een sportieve toertandem!

Wanneer
Woensdag 14, 21 en 28 juni 2006.

Waar
Vertrek- en eindpunt is cultureel centrum ‘Het Hof’ in Borculo.
Meerijden vanuit Deventer of Apeldoorn behoort tot de mogelijkheden!

Programma van 09.30 tot 16.00 uur. Inbegrepen zijn:
· Koffie, thee, lunch en materialen.
· Begeleiding door oud-wereldkampioen op de tandem Jan Mulder, zijn toenmalige mecanicien Toon Cornelissen en een ervaren trainer van Visio.
· Bespreken van ervaringen en thema’s als onderhoud, materiaal, zithouding, opbouw conditie, blessurepreventie, herstel, voeding- en drinkadvies en mogelijkheden Wet Voorzieningen Gehandicapten (Wvg) in aanschaf van een tandem.
· Fietstocht van 2½ uur met na afloop gelegenheid tot opfrissen/douchen.

Toertocht
Na de tandemfietsdag kunt u zich inschrijven voor een reguliere toertocht op een zaterdag in juni of juli. De begeleiding en verzorging van het materiaal is in handen van dezelfde personen. U kunt zelf het aantal kilometers bepalen dat u wilt fietsen.

Voorrijders
Vanzelfsprekend kunt u bij beide fietsevenementen uw eigen voorrijder meenemen. Wanneer u geen geschikte voorrijder heeft, zorgt Visio daarvoor.

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht bij de afdeling Klantenadministratie van Visio Oost-Nederland. Telefoon: 055 580 08 00 en e-mail: oostnederland@visio.nu.