Beste fietsrelatie,

Het doet ons een groot genoegen u het volgende mede te delen:

Op zondag 25 mei 2008 wordt hét familie fietsevenement van het jaar gehouden, namelijk de Boretti Classico. Dit alles wordt door Boretti georganiseerd in het Olympisch Stadion. Tijdens de eerste editie van de Classico gaan wij er van uit
3000 – 4000 deelnemers te verwelkomen op de fiets. Als relatie van Boretti geven wij u voordat het grote publiek kennis neemt van dit evenement, kans om u in te schrijven.

Naast u als deelnemer willen wij uw hele directe familie uitnodigen in Het Olympisch Stadion in Amsterdam. Door deze bijzondere start- en finishplek kunnen wij ook voldoende andere activiteiten aanbieden zoals leuke muziek, lekker eten en drinken, vertier voor de kinderen, bekende Nederlanders... kortom,  ook als u niet mee fietst bent u van harte welkom!

Diverse afstanden:

De Boretti Classico biedt voor hele gezin fietsroutes. De cyclo is voor de geoefende renner, ook wel de elite genoemd, en heeft een gelimiteerde inschrijving van 500 personen. De toertochten van 130, 100, 75 en 50 km hebben zijn voor iedereen toegankelijk. Voor de dames is er een 50 km lange Ladies Ride en de jongste onder ons kunnen deelnemen aan de Bambino Ride. Deze laatste wordt gehouden op de sintelbaan in het Olympisch Stadion.

Belangrijke gegevens:

Om 10.00 uur klinkt het startschot waarna de cyclo van start gaat. Deelnemers van de toertochten kunnen starten van 10:00 tot 11.00 uur. Deelname aan één van de afstanden kost éénmalig een inschrijfbijdrage van €10,- per persoon waarbij u buiten de tocht zelf, ook recht heeft op een gratis Boretti koerstrui. Inschrijven kunt u doen via de speciale website van de Boretti Classico zodat u verzekerd bent van een startbewijs!

Tot slot:

Wij hopen u en uw familie te mogen verwelkomen in het Olympisch Stadion op 25 mei a.s. Zet deze datum in uw agenda en wij zullen er alles aan doen om er een onvergetelijke dag van te maken!

 

Met sportieve groet,

De Boretti’s