Stichting Tandem
Twello, 17 juni 2009

Tandemweekend op 't Broecksehof, Vorstersweg 3, Klarenbeek(gemeente Voorst), 055-3013332, www.broecksehof.nl

Datum: Het weekend wordt gehouden van 28 tot en met 30 augustus 2009 .

PROGRAMMA

Vrijdag 28 augustus 2009:
Rond 17.00 uur aankomst op 't Broecksehof. Om 17.30 uur eventueel losfietsen. Aansluitend soep en broodmaaltijd;

Zaterdag 29 augustus 2009:
In de ochtend een toerrit van +80 of 120 kilometer. In de middag is er de mogelijkheid om samen met Ard Verschuur (mecanicien)je tandem een check-up te geven;Wellicht handig een week voor het NK tijdrijden op Texel!!

Zondag 30 augustus 2009:
Ook op deze dag in de ochtend een toerrit naar de Posbank, afstand + 75 kilometer. Het weekend wordt tussen 15.00 uur en 17.00 uur afgesloten.

Met diegenen die voor het eerst kennismaken met de racetandem wordt rekening gehouden!
Alle toerritten worden aangepast aan het niveau van de deelnemers. Dit kan inhouden dat de groep zich tijdens de toerrit splitst.

Note: als de NTFU toerkalender bekend is voor 2009 is de kans aanwezig dat we met de deelnemers aansluiten bij een uitgepijlde toerrit in de buurt van Klarenbeek op zaterdag of zondag.

Kosten deelname 45,- per persoon (incl. soep en brood op vrijdag, ontbijt en de mogelijkheid om een lunchpakket te maken op zaterdag en zondag.)
Op zaterdag avond word gezamenlijk eten betaald en besteld.
Deelname is op eigen risico.

Het dragen van een valhelm is verplicht voor alle deelnemers (ook de voorrijders!).

Als je wilt deelnemen, neem dan voor 15 juli contact op met Ard Verschuur (telefoonnummer 055-3013332) of Jan Mulder(telefoonnummer 0571-270044). Aanmelding voor 15 mei is noodzakelijk in verband met planning van inkopen e.d. De inschrijving is definitief als de 45,- is overgemaakt op rekeningnummer 33.66.61.665, tnv Stichting Tandem met omschrijving 2e-DOE-WEEKEND 2009.

Aanmelden per e-mail kan ook. Mail to: mistertandem.janmulder@planet.nl of fietsservice-ard@kpnplanet.nl

Ook kandidaat-tandemrijders en -sters worden uitdrukkelijk uitgenodigd om kennis te maken met deze zeer geschikte tak van sport voor visueel gehandicapten. Neem uw partner gerust mee.

Vanuit het oogpunt te komen tot een verdere ontwikkeling van de tandemsport zien wij dit weekend als een breedtesport evenement. Zoveel mogelijk mensen op de tandem met als uiteindelijk doel doorstroming naar de wedstrijd(top)sport. Dit laatste is echter absoluut geen must.

Voor kandidaat deelnemers die voor het eerst met de tandemwielrensport in aanraking willen komen kan gezorgd worden voor een tandem, helm, voorrijder e.d. Het is dan wel belangrijk om zich vroegtijdig aan te melden. Het aantal depottandems is beperkt. Wie zich het eerst aanmeldt komt ook het eerst in aanmerking voor gebruikmaking van het materiaal. De kosten voor het huren van een tandem zijn 30,- voor het gehele weekend. Ook deelnemers die vanwege het gemak graag een tandem willen huren kunnen dit aangeven. Als er tandems beschikbaar zijn kunnen zij die onder dezelfde voorwaarden huren.

Note: Er zijn 10 bedden beschikbaar. Als er meer aanmeldingen zijn wordt er een tent geplaatst. Voor de duidelijkheid: het is een low-budget accommodatie waar "het zelf doen" een bijdrage levert aan de gezelligheid. Ook de vaste slaapplaatsen (slaapzak meenemen) zijn beschikbaar op datum van aanmelding.

Zij die reizen met openbaar vervoer kunnen afgehaald worden bij het NS-station in Klarenbeek.
Het meebrengen van een geleide hond is geen probleem. Er is niet voorzien in een uitlaatservice!

In afwachting van jullie reactie kijkt de Stichting Tandem al uit naar een gezellig weekend.

Met vriendelijke groet,
Secretaris Stichting Tandem,
Angelina Weijsenfeld