Trainingslager Mallorca Traningstage/fietsweken Mallorca februari 2010

Beste tandemliefhebster/tandemliefhebber,

German Tandem organiseert in Februari 2010 een trainingsstage/fietsweken op Mallorca.

www.trainingslager-mallorca.net

Deze stage is qua begeleiding gericht op tandemrijders. Fietsers die op een z.g. solofiets willen deelnemen kunnen van het aanbod gebruik maken.Ook kunnen familie of vrienden van fietsers boeken.

De lokatie is: Alcudia.

http://www.trainingslager-Mallorca.net/alcudia.html

Een rustige overzichtelijke badplaats. Gelegen aan de niet toeristische kant van Mallorca.De omgeving is uitstekend geschikt om lange duurtrainingen te doen of om mooie fietstochten te maken.. Rondom Alcudia is een glooiend landschap met goede stille wegen.Voor hen, die er al aan toe zijn om te gaan klimmen, bestaat deze mogelijkheid ook.Na zo'n 20 km kan men de bergen in. overmeer informatie in het Duits.Over het algemeen is het klimaat in Februari mild zodat men in een prettige temperatuur kan fietsen.

We verblijven in: Htel Viva Tropic http://www.trainingslager-mallorca.net/vthotel.html

Dit is een hotel, met 3,5 sterren label. Het hotel beschikt ook over een binnenbad. We verblijven in studios voor 2 persoons met half pension.

Tijdens de stage is een mechanieker aanwezig. De mecanieker kan men gebruiken als er problemen zijn met de fiets of tandem.Hij knapt geen oude fietsen op! Dus de deelnemers arriveren met deugdelijk materiaal.

Jan Mulder http://www.mrtandem.nl
Oud tandemwielrenner en gediplomeerd trainer. Zal tijdens deze stage zijn ervaring en deskundigheid ter beschikking stellen van de deelnemers.
De stage/fietsweken zullen plaats vinden:
13 tot en met 20 februari 2010
13 tot en met 27 februari 2010
20 tot en met 27 februari 2010

De prijzen:

Voor 2 weken: 639,00 €
Voor 1 weken: 499,00 €
Bij minimale deelname vann: 5Teams (oF 10 personen)
Studios voor 2persoon met half pension.

Indien er voor een bepaalde periode het minimale aantal deelnemers niet gehaald wordt zullen we in overleg proberen in te voegen bij een andere week. Uiteraard in overleg en als je je aanbetaling hebt gedaan en je kunt niet in de andere week dan krijg je je geld terug.

Transport trandems/fietsen:
Vervoer tandem of fiets 50,00 € voor de vlucht. De tandem of fiets moet wel in een doos of koffer verpakt zijn.De doos max 210cm x 80cm x 35cm- max 30kg zijn. Transport van tandem of fiets van vliegveld naar hotel en van hotel naar vliegveld 35,00 € Ook dit bedrag zal men vooraf dienen te betalen als men van deze service gebruik wil maken. Er wordt gevlogen vanaf vliegveld Dόsseldorf.

Door het gunstige aanbod hebben wij niet de mogelijkheid om plaatsen vast te leggen. Vol is vol, zegt men. Wil je mee dan moet je zo snel mogelijk 100,00 € per persoon op rekening van: Stichting Tandem, rabo: 3366.61.665. onder vermelding van Mallorca en de achternaam.

Dit bedrag moet voor 01.10. 2009 gestort zijn.
Het restant van de betaling dient voor 01.12.2009 te geschieden. Dat bedrag bestaat dan:
voor 1 weken: uit. 399,00 €
voor 2 weken:uit .539,00 €

Moet je fiets of tandem mee, dan moet je extra overmaken. 50 euro voor transport per vliegtuig en 30 euro voor transport op Mallorca. Dat bedrag is 85,00 €.

Moet je fiets of tandem mee, dan moet je extra overmaken. 50,00 € voor transport per vliegtuig en 35,00€ voor transport op Mallorca. Dat bedrag is € 85,00 €

Voor kandidaat deelnemers die voor het eerst met de tandemwielrensport in aanraking willen komen kan gezorgd worden voor een tandem, helm, voorrijder e.d. Het is dan wel belangrijk om zich vroegtijdig aan te melden. Het aantal depottandems is beperkt. Wie zich het eerst aanmeldt komt ook het eerst in aanmerking voor gebruikmaking van het materiaal. Deelnemers die vanwege het gemak graag een tandem willen huren kunnen dit hier aangeven. Tandem huren E-Mail: Mistertandem.janmulder@planet.nl

aanmelden:
Tevens moet je je per mail aanmelden bij Jan Mulder Mailadres:Mistertandem.janmulder@planet.nl

In deze mail moet staan:
De periode de week dat je mee wilt: noem de data.
Je voornamen:
Achternaam:
Adres:
Woonplaats:
Geboortedatum:
En vermelden of er een fiets of tandem mee gaat.

Jan Mulder is contactperson voor Germantandem in Nederland.
Jan Mulder: 0031 ( 0) 571 270044.
Je kunt hem ook mobiel bereiken op 06-24634755.

Met vriendelijke groet,
Jan Mulder