Beste tamdemliefhebbers,

Op 4, 5, en 6 september 2009 , vind er weer een tandemdoeweekend plaats, enwel op Texel.
Tevens wordt op zaterdag een tijdrit georganiseerd door wielercomite Texel. De deelnemers aan het breedtesportweekend zijn vrij om hieraan deel te nemen. Het is wel een aanrader om mee te doen. Dit jaar strijden de tandems zelfs om een officiële titel Nederlands Kampioen tijdrijden voor tandems!!
Naast de breedtesportrenners zijn ook de wedstrijdrenners welkom.

Progamma van dit weekend:

Op vrijdag aankomst vanaf 17.00 uur.
Op deze avond kan een maaltijd worden genuttigd als men tijdig aanwezig is.
De keuken sluit rond 19.30 uur!

Zaterdag:
Na het ontbijt wordt er om 9 uur in 2 niveau groepen een tocht door de omgeving gemaakt.
Bij beide groepen zal begeleiding aanwezig zijn om de route en de snelheid te bepalen. Men kan zich dan aansluiten bij de langzame of snelle groep.
Hierna een lunch.
In de middag kan er individueel gefietst worden, of Men kan deelnemen aan het NK tijdritkampioenschap met start en finish in het nabij gelegen Oude-schild. Het is een ideale manier om eens te proeven aan het rijden van een wedstrijd. Men rijd individueel en het is op een afgezet parcour. Het parcour is 28 km lang en loopt langs de Waddenzeedijk. Een fantastische manier om een indruk te krijgen van het prachtige Texel. Als je je opgeeft voor dit weekend, laat dan even weten of je deel wilt nemen aan de tijdrit. Wij schrijven je dan automatisch in voor deze wedstrijd. Op Zaterdagavond is het diner in StayOkay.

Op zondagochtend na het ontbijt zullen we weer in 2 groepen een tocht onderleiding van plaatselijke renners in de omgeving maken. Omstreeks 13 uur sluiten we het weekend af.

Verblijf en overnachting in Stayokay incusief half-pension.
Verder zijn geregistreerde geleidehonden welkom.
Extra begeleiding is mogelijk tegen bijbetaling.
Zij die moeilijkheden denken te gaan ondervinden op het gebied van een piloot, tandem e.d. kunnen contact opnemen met Jan Mulder tel: 0571 2 7 00 44
Er zijn eventueel een aantal tandems te huur. Wie het eerst komt het eerst maalt.

Inschrijven voor deelname:
Een mail retour sturen dat je komt Waarin ook staat met wie je op de tandem rijdt. E-mail: mistertandem.janmulder@planet.nl

Je bent vervolgens pas definitief ingeschreven als je €80,- per persoon dus €160,- per team over hebt gemaakt naar: 3366. 61.665. ten name van Stichting tandem te Borculo onder vermelding van je naam + weekend Texel.
Voor extra begeleiding moet 80,- euro per persoon worden overgemaakt. Extra begeleiding moet wel even bij mij worden aangegeven.
Inschrijven moet voor 1 juli 2009 vanwege het vakantieseizoen.
Als men al een dag eerder wil kan dat ook tegen een meerprijs van € 40,- p.p per dag. Geef dat dan duidelijk aan bij je aanmelding.

Let op!
Er is accommadatie voor 14 teams gereserveerd.
Hier geld: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Dus op volgorde van binnenkomst van het inschrijfgeld. De organisatie probeert opnieuw voor de deelnemende tandems aan de wedstrijd de overtocht per boot gesponsord te krijgen. Het afgelopen jaar hadden de eerste 10 aanmeldingen geluk.
Bij overboeking, dus als je laat bent met inschrijven en er is geen plek meer krijg je je geld terug.

Verblijf:
Stayokay
Haffelderweg 29
1791 AS DEN BURG
telnr: 0222-315441

Met vriendelijke groet,
Jan Mulder